Niet alleen de techniek

Voor het maken van een foutloze en goed werkende website is heel wat technische kennis nodig. Door jarenlange ervaring beschikt Innovateq over de juiste technisch kennis om uw website functioneel en op effectieve wijze zijn doel te bereiken.

Niet alleen de looks

Hoe uw website er uitziet is heel belangrijk. Een website die grafisch / optisch aantrekkelijk is zal niet snel worden weg geklikt. Een goede website is meer dan alleen een ‘digitaal visitekaartje’ of ‘een online brochure. Op een goedwerkende website is het mogelijk om direct leads en zelfs klanten te werven.
Innovateq begrijpt deze meerwaarde en houdt bij de ontwikkeling van uw website, naast branding en naamsbekendheid, ook rekening met dergelijke doeleinden.

Het start pas bij een website!

De ontwikkeling en realisatie van een website vergt tijd, echter is dit pas het begin. Om bezoekers te trekken en te blijven trekken, zal de website actueel gehouden moeten worden. Tevens zorgt een wisselende / vernieuwende inhoud (content) voor een betere ranking (vindbaarheid) binnen diverse zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.

Innovateq zal u hier bij ondersteunen met handige tips en aanbevelingen. Ook is mogelijk om voordelig een servicecontract af te sluiten. Dit kunt u bijvoorbeeld inzetten voor het onderhoud van de website, zodat u het zelf niet hoeft te doen.

Innovateq werkt met het CMS WordPress. Voor webshops werkt Innovateq met Woocommerce op basis van WordPress, of met Opencart.

Wij hebben gekozen om gebruik te maken van het CMS WordPress / Opencart. WordPress / Opencart heeft bewezen een zeer goed CMS te zijn voor zoekmachine-optimalisatie. Daarnaast wordt het systeem steeds verder doorontwikkeld waardoor er regelmatig nieuwe mogelijkheden beschikbaar komen.

Een website heeft meer effect als deze regelmatig wordt gevoed met nieuwe content. Wij zorgen ervoor dat uw website wordt verwerkt in een eenvoudig te gebruiken CMS waarmee u zelf de content van uw website kunt aanpassen. Ook is het hiermee mogelijk om nieuwe pagina’s aan te maken, nieuwe onderdelen aan menu-items toevoegen, uw nieuwsarchief en blog bij te houden en vele andere opties.

Het CMS wordt geïnstalleerd op de server. Hierdoor hoeft u zelf niks te installeren op uw computer. Via uw internetbrowser heeft u toegang tot het CMS van uw website. Hierdoor bent u niet afhankelijk van uw eigen computer en kunt u ook op afstand aanpassingen verwerken. Voor de iPhone is er zelfs een app waarmee u uw website kan bijhouden.

U ben niet gebonden

Veel webdesignbureau’s werken met een eigen CMS. Zo sluiten zij u en uw website in. Als u wilt overstappen naar een andere partij, moet u helemaal opnieuw beginnen. Innovateq is zeker van haar zaak. Als u onverhoopt toch wilt overstappen, kunt u gewoon weg en de website inclusief CMS meenemen.

Uw website, ons visitekaartje

Als u tevreden en enthousiast bent over uw website en de samenwerking dan is dat ons visitekaartje. Dit betekent dat wij ons volledig inzetten om uw wensen en ideeën om te zetten in een daadwerkelijk werkende en professionele website.

Daarom Innovateq

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er tal van redenen waarom u voor Innovateq zou moeten kiezen. Wij houden niet rekening met één aspect van een succesvolle website, wij houden rekening met zoveel mogelijk aspecten zodat wij altijd een succesvolle en werkende website af kunnen leveren. Daarom Innovateq!