Voor een website geld dat deze ondergebracht moet worden op een zogeheten webserver. Deze webserver heeft simpel gezegd een razendsnelle internet verbinding waar op uw website geplaatst word zodat deze snel getoond kan worden op het moment dat een bezoeker naar uw website gaat.

Dit onderbrengen noemt men webhosting iets waarbij Innovateq u prima van dienst kan zijn met ons betrouwbare hosting pakket, of hosting op maat!

Innovateq’s standaard hosting pakket

Met ons standaard pakket kunt u snel en eenvoudig aan de slag met uw hosting en website. Het pakket bevat een eigen (.NL) domeinnaam, 15GB SSD opslagruimte, 1vCPU, 1GB RAM en onbeperkt dataverkeer voor slechts € 7,99 per maand ex BTW. Gebruiksvriendelijk, compleet en duidelijk. Kortom: perfecte webhosting voor beginners tot gevorderden.

Mocht u de behoefte hebben aan meer opslagruimte of verwacht u dat uw website meer dataverkeer zal genereren dan kunnen wij voor u een passende offerte maken geheel afgestemd op uw wensen.

Om een optimale snelheid van uw website te kunnen garanderen staan alle webservers in Nederland. Bovendien op veel ‘internet exchanges’ aangesloten om zoveel mogelijk snelle directe links te hebben met providers in en buiten Nederland.

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van A-kwaliteit apparatuur. De infrastructuur is zoveel mogelijk dubbel uitgevoerd. Valt bijvoorbeeld een harde schijf uit, dan draait de webserver zonder downtime door op een reserve schijf (RAID 1). De webservers zijn gehuisvest in twee verschillende datacenters, beiden zwaar beveiligd en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een betrouwbare dienstverlening. De webservers en het netwerk worden automatisch iedere minuut extern gecontroleerd op een juiste werking. In geval van calamiteiten wordt er direct gereageerd om de problemen op te lossen.