netwerk & WiFi

Innovateq is een deskundige partner voor het ontwerpen en implementeren van complexe netwerkoplossingen. Een goed ontworpen en uitgewerkte netwerkinfrastructuur is als de fundamenten van een gebouw: vrijwel onzichtbaar maar essentieel voor de stabiliteit. Een andere overeenkomst is dat fundamenten een keer gelegd worden en daarna zo min mogelijk aan onderhoud vergen.

Innovateq is een kennisonderneming pur sang. Wij adviseren klanten volledig onafhankelijk en zonder een voorkeur te hebben voor specifieke fabrikanten. Een breed scala aan oplossingen is bekend en beschikbaar binnen de markt. AlsInnovateq volgen en beoordelen wij de oplossingen van verschillende fabrikanten. Dit zien wij als één van onze voornaamste activiteiten. Door deze aanpak beschikt Innovateq over kennis van meerdere fabrikanten, in wat wij, ons “voorkeursportfolio” noemen. Onze filosofie hierachter is het beheersen van de technologieën en concepten, en niet zozeer de wijze waarop dit gepresenteerd of geconfigureerd wordt.

Het voorkeursportfolio komt tot stand door ervaringen met en onderzoek naar verschillende oplossingen binnen een breed scala aan netwerkinfrastructuren. Op deze manier is Innovateq ervan verzekerd dat wij een goed en eerlijk advies kunnen neerleggen dat aansluit bij uw organisatie.

Innovateq kan helpen bij alle zaken welke in de netwerkinfrastructuur spelen. Of het nu gaat om een langslepend probleem, het ontwerp van een nieuwe LAN/WAN omgeving of een ander IP vraagstuk, Innovateq kan u hierin zeker ondersteuning bieden!

Innovateq is tevens ESET certified technical reseller, Acronis Authorized Partner, Microsoft Certified Technology Specialist en Genetec Certified.

Naast het uit handen nemen van het gehele website traject, is Innovateq ook het adres voor:

  • ESET Security producten zoals NOD32, Antivirus , Smart Security, Mobile Security, Cyber Securityen Endpoint Security. Zie ook onze ESET webshop.
  • Innovateq IP-Backup een innovatieve online backup methode welke uiterst schaalbaar is.
  • Systeembeheer
  • Netwerkbeheer
  • Aanleg van netwerken en draadloze (WiFi) netwerken
  • en andere ICT vraagstukken die er binnen uw organisatie spelen.