Hosted Exchange

Hosted Exchange biedt organisaties toegang tot volledig redundante e-mailcommunicatie. Deze is schaalbaar, de kosten per gebruiker zijn laag en is voorzien van de juiste certificatie voor back-up en compliance.

E-mail vormt de ruggengraat van de communicatie in de meeste organisaties. En deze hebben een veilig, stabiel en kosteneffectief e-mailplatform nodig. Ons Microsoft Hosted Exchange-platform geeft organisaties van elke omvang toegang tot het populairste e-mailplatform ter wereld. De oplossing is schaalbaar, de kosten per gebruiker zijn laag.

Met Hosted Microsoft Exchange hoeft u geen dure, gecompliceerde interne e-mailsystemen meer te beheren. U plaatst Exchange ‘in de cloud’, zodat grote en kleine organisaties kunnen beschikken over hoogwaardige, schaalbare, granulaire en kosteneffectieve communicatie

Hosted Exchange houdt in dat de infrastructuur die normaal wordt geboden via Exchange, wordt vervangen door een service vanuit onze datacenters. U hoeft geen servers, infrastructuur en software meer te beheren. U kunt gewoon op aanvraag gebruikmaken van e-mailservices wanneer u deze nodig hebt.

De gebruikerservaring is dezelfde als bij een lokaal geïnstalleerde toepassing. Maar met Hosted Exchange beschikt u tegen lage maandelijks abonnementskosten over de nieuwste e-mailservices. U hoeft niet zelf software te kopen, installeren en beheren. Met Hosted Exchange hebt u bovendien overal en vanaf elk apparaat toegang tot uw e-mail.

Als gebruiker kunt u gewoon profiteren van de voordelen zonder de zorgen die een Exchange- of Small Business Server-systeem met zich meebrengt. We plaatsen uw Hosted Exchange-service op hoogwaardige hardware en software in geavanceerde datacenters. Zo is uw e-mail altijd beschikbaar en bedrijfsklaar.

Algemene kenmerken

Gemakkelijk te beheren e-mail, agenda’s, contacten en taken.
Ondersteuning voor pc en Mac®, webbrowsers of populaire mobiele apparaten of tablets zoals BlackBerry®, Android® en iPhone® of iPad®.
Contactbeheer met gedeelde agenda’s en planning.
Spamfilters en virusbescherming.
Native integratie met andere Microsoft-services zoals SharePoint, Office® Live Meeting en Office® Communicator.
Resources uitbreiden of inkrimpen naar behoefte, maakt gebruik van opslagpools.
Integratie Outlook/Entourage, Outlook Web Access.
Volledige ondersteuning voor protocollen (ActiveSync, POP, IMAP), instelbaar per gebruiker.

Extra functionaliteit

Elk bedrijf heeft andere communicatiebehoeften. Onze oplossing biedt aanvullende services voor een e-mailoplossing op maat die is gemaakt voor uw specifieke zakelijke behoeften.

Mobiele connectiviteit voor iPhone®, Android®, Windows Mobile®, BlackBerry®.
Alleen webmailtoegang
Archivering, bewaartermijn en e-Discovery volgens regelgeving.
Integratie met Active Directory-synchronisatie.
Meldingen, waarschuwingen, aankondigingen, evenementen en taken.
Dedicated resourcepostvak.